Online Cursus Sensueel Genot

Daar waar tantra en tao√Įsme de wetenschap ontmoet om jou weer in contact te brengen met jouw sensualiteit, seksuele energie & genot.¬†

Nu met ‚ā¨100,- korting!

Zoveel meer dan seks...

De cursus Sensueel Genot is zoveel meer dan seks. Het gaat dieper dan enkel seksuele orgasmes en is bruikbaar in én buiten de slaapkamer. Al slaan we seksueel genot zeker niet over in deze cursus ;)

Sensueel genot is leren hoe je het leven met je kan laten flirten, teasen en tot een hoogtepunt kan laten brengen. Hoe je vanuit je sensualiteit met elk zintuig het leven kan proeven, zien, voelen, horen en ruiken. Hoe seksuele energie gelijk staat aan levensenergie. Hoe je op een nieuwsgierige, speelse, zelfverzekerde, krachtige en tegelijk zachte manier elke dag kan ervaren.

Kortom, hoe jij (weer) liefde kan bedrijven met jouw eigen lichaam en leven...

Het is waar de wetenschap samenkomt met tantrische, taoïstische en ayurvedische beoefeningen. Om jou niet alleen heel veel theoretische kennis te geven maar de stof ook echt te kunnen belichamen in je dagelijkse leven.

Ik wil dit!

Inhoud van de cursus

Inleiding

Voordat we starten duiken we in op de praktische kant van de cursus: hoe werkt het en hoe kan je de modules het beste doorlopen? Maar we staan ook stil bij jouw intentie(s) in de cursus. We starten hiermee onze reis naar een leven vol sensueel genot.

2 video's van elk een half uur, kijk- en leestips voor als je nog dieper wilt, handvaten om om te gaan met triggers en/of trauma, 2 mediaties waarvan één Tantric Release practice

1. Anatomie

We duiken eerst de seksualiteit in, tijdens de eerste twee modules. In de eerste module 'Anatomie' leer alles over jouw genotsorganen. Zie het als seksuele voorlichting 2.0, maar nu met als hoofdfocus: GENOT. Alles wat nodig is om van jouw geslachtsorganen ook genotsorganen te maken. Van de anatomische orgastische plekken tot aan vagina-mythes.

3 video's van in totaal één uur, 'is mijn vulva normaal' en 4 diepgaande oefeningen om (opnieuw) te connecten met je lichaam en haar genot

BONUS: Squirten

Wist je dat iedereen kan squirten? In deze masterclass leer je hoe squirten precies werkt, wat het is en technieken om zelf te leren squirten.

1,5 uur masterclass waarin je alles leert over squirten, incl tips en tools

2. Psychologie

We duiken dieper in op de psychologie achter sensualiteit en seksualiteit. We leren alles over de psychologische theorie achter opwinding, (zelf)liefde en je libido. Wat je in de weg kan zitten om echt 'aan' te gaan en vooral: wat je kan doen om de seksuele energie ook in jouw mind aan te wakkeren. Klaar voor de ene na de andere eye-opener waardoor jij jezelf (en partners) beter leert begrijpen?

2 video's van in totaal 1 uur, e-book, 2 oefeningen, extra informatie voor meer diepgang & een meditatie om jouw tantrische centra aan te wakkeren

3. Orgastisch Leven

We duiken dieper in op orgasmes, maar niet alleen de hoogtepunten in de slaapkamer. Nu we na de eerste 2 modules een nieuwe kijk hebben op seksualiteit en seksueel genot, gaan we in deze module onderzoekende we seksuele energie in ons dagelijks leven kunnen voelen. Hoe kunnen we ons leven orgastisch maken? Je krijgt wetenschappelijke, tantrische en tao√Įstische wijsheden aangeboden, inclusief oefeningen om het ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

3 video's van in totaal 2+ uur & 7 (!) oefeningen. We maken hier de grootste omslag van theorie naar praktijk. Want eerlijk, genot kan je niet leren, genot moet je voelen!

4. Zelfontdekking

De cursus bevat een overvloed aan op de wetenschap gebaseerde, tantrische en tao√Įstische oefeningen. Samen maken we de vertaalslag van de theorie naar de praktijk. We zijn hier in de vorige module al stapje voor stapje mee begonnen, maar in deze vierde module gaan we de diepgang in. Ben jij er klaar voor? Je krijgt praktische handvaten en oefeningen aangereikt om de geleerde theorie en opgedane inzichten toe te passen in jouw eigen leven en met¬†jouw eigen lichaam. Van ochtendmeditaties om je seksuele energie aan te wakkeren tot¬†de volledige basis om te leren werken met het tao√Įstische yoni ei. Zo kan jij voor jezelf ontdekken wat jouw sensuele (en seksuele) genot aanwakkert.¬†

 Deze module is opgedeeld in 2 submodules:

Korte intro video, informatie over yoni reflexiologie, 6 oefeningen van Sexual Energy Breathwork tot aan een ochtend oefening om jouw innerlijke verleidster aan te wakkeren. 

Alles over werken met het¬†yoni ei: 30 minuten video met uitleg, opwarm meditatie, basisoefeningen inclusief audio's, veelgestelde vragen & 1,5 uur durende video met yoni ei oefeningen (oftewel in deze submodule krijg jij een hele yoni-ei cursus!).¬†Inclusief Nefriet Jade Yoni Ei t.w.v. ‚ā¨60,- van Pleasure Siren!

BONUS: Tantrische Seks

Wat is Tantra precies en hoe vertaald dit zich naar onze seksualiteit? Leer in dit e-book alles over tantrische seksualiteit. 

11 pagina's vol uitleg en stap voor stap uitgelegd hoe tantra ook je seksuele ervaring kan vereiken

NIEUW
Nu met certificaat van deelname na afronding!
Direct toegang tot de eerste modules

Wat zeggen deelnemers?

"Een plek waar je rustig jezelf kan leren kennen, vrouwen onder elkaar. Het is ontzettend fijn dat vrouw en alles wat daarbij komt kijken bespreekbaar wordt gemaakt! Ik leer elke dag nieuwe dingen over mezelf als vrouw, wat ik ontzettend kan waarderen."

"Leerzaam en inspirerend. Ik heb meer geleerd over de werking van mijn lichaam en meer te leren luisteren naar haar. De info wordt op een fijne manier gebracht."

"Wat ben ik veel weerstand tegen gekomen in deze cursus. Soms schrok mij dat een beetje af, maar oefeningen zoals de tantrische release oefening hielpen mij door te gaan. De weerstand liet mij alleen maar zien hoeveel er nog te leren en te ontdekken is met betrekking tot seks en sensualiteit. Ik ben er nog lang niet, maar deze cursus heeft een hele nieuwe wereld voor mij geopend."

"Ik heb vooral veel nieuwe inzichten opgedaan, zowel ik als mijn partner met wie ik de cursus samen doe ;). Ik vind het fijn om de kennis met elkaar te delen en dat we beide nieuwe inzichten opdoen. En super dank voor alle content! Heel fijn en interessant!! En zeker een aanrader voor andere vrouwen én mannen! (halfway check-in)" 

"Wat het mij tot nu toe heeft gebracht? Meer bewustzijn naar mijn lijf, zintuigen meer gebruiken, vertragen. Grenzen aangeven, mezelf op veel liefdevollere manier bekijken. En ik ben nog geen eens op de helft!"

"Heel leerzaam, emVROUWerment verteld dingen over mijn eigen lichaam, waardoor je beter in kan spelen op wat je lichaam nodig heeft! Het heeft mij geleerd naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Aan vriendinnen zou ik het als volgt beschrijven: ALLE info die je nodig hebt!"

De online cursus Sensueel Genot is voor jou, als je...

  • Een¬†diepere connectie aan wilt gaan met jouw lichaam, sensualiteit en (seksueel) genot
  • Meer wilt leren over de anatomie en psychologie achter¬†seksualiteit
  • Wilt leren¬†werken met het yoni-eitje om jouw seksuele energie¬†een boost te geven
  • Meer wilt leven vanuit een sensuele, verleidelijke en feminiene energie
  • Meer wilt leren over tantrische en tao√Įstische oefeningen¬†gecombineerd met een¬†wetenschappelijke basis
  • Je orgastische vermogen¬†tot een nieuw level wilt tillen
  • Wilt leren werken met seksuele energie¬†als levensenergie

En vooral wanneer je een orgastisch leven wilt leven vol GENOT! 

Ik ben hier klaar voor!

Van geen libido en onzekerheid naar...

Jarenlang voelde ik mij alles behalve sexy, sensueel en vrouwelijk. Ik had meer haat dan liefde voor mijn lichaam. Had totaal geen connectie met mijn sensualiteit of seksualiteit. Mijn libido was ver te zoeken en ik had soms maandenlang geen seks of orgasmes. Ik voelde mij letterlijk uitgedoofd.

Maar dit betekende niet dat ik er niet naar verlangde...

Ik keek op tegen vrouwen die zichzelf vol sensualiteit droegen. Die leken te flirten met het hele leven. Die op elke leeftijd zo ontzettend jeugdig leken. Verliefd op haarzelf, haar leven en de wereld om haar heen. Waarbij haar jarenlange relaties nog steeds vol vuur leken te zitten. Je ziet ze niet vaak, maar als je ze ziet lijkt de hele ruimte gevuld te worden met hun energie terwijl ze bijna dansend voorbij lopen. Ik had een diep verlangen om ook zo in het leven te staan, maar had geen idee hoe.

In deze cursus deel ik alle kennis en oefeningen die mijn leven volledig hebben veranderd. Die er voor gezorgd hebben dat ik mij die vrouw voel vol sensualiteit, een diep zelfvertrouwen en seksuele energie. Die er voor gezorgd hebben dat ik stapelverliefd ben op mijzelf, mijn lichaam, mijn leven en mijn relaties. In de cursus Sensueel Genot combineer ik mijn academische, wetenschappelijke achtergrond als toegepast psycholoog BSc met mijn wijsheid als Tantra docent om jou alle kennis en handvaten te geven die jij nodig hebt voor jouw sensuele verlangens.

Jouw verhaal of huidige situatie kan heel anders zijn, maar de magie van deze cursus is waardevol voor iedereen die een diepere connectie aan wilt gaan met haar lichaam, sensualiteit en seksualiteit. Ben jij er klaar voor?

Ik wil mij aanmelden

De cursus Sensueel Genot

Na aanschaf van de cursus krijg je toegang tot het e-learning platform van emVROUWerment. Hierop kan je jouw eigen account aanmaken en via laptop, telefoon, tablet en sommige smart-tv's inloggen. Binnenin jouw account vind je al jouw aangeschafte cursussen van emVROUWerment terug.

De cursus Sensueel Genot bestaat uit verschillende modules vol video's (7+ uur), audio's en e-books. Niet alleen zit de cursus bomvol informatie, je krijgt ook velen (30+) oefeningen aangereikt om de kennis eigen te maken en te vertalen naar jouw leven.

Dit alles voor ‚ā¨399,-
Nu met ‚ā¨100 korting voor: ‚ā¨299,-

Inclusief een echt Nefriet Jade yoni eitje t.w.v. ‚ā¨60,- via Pleasure Siren

 

NIEUW: nu met certificaat van deelname na afronding!

Ik meld mij aan

Heb je een andere vraag, dan kan je altijd contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected] 

Meld mij aan voor Sensueel Genot