Online Cursus Sensueel Genot

Daar waar tantra en taoïsme de wetenschap ontmoet om jou weer in contact te brengen met jouw sensualiteit, seksuele energie & genot. 

Ik meld mij aan...

Zoveel meer dan seks...

De cursus Sensueel Genot is zoveel meer dan seks. Het gaat dieper dan enkel seksuele orgasmes en is bruikbaar in én buiten de slaapkamer. Al slaan we seksueel genot zeker niet over in deze cursus ;)

Sensueel genot is leren hoe je het leven met je kan laten flirten, teasen en tot een hoogtepunt kan laten brengen. Hoe je vanuit je sensualiteit met elk zintuig het leven kan proeven, zien, voelen, horen en ruiken. Hoe seksuele energie gelijk staat aan levensenergie. Hoe je op een nieuwsgierige, speelse, zelfverzekerde, krachtige en tegelijk zachte manier elke dag kan ervaren.

Kortom, hoe jij (weer) liefde kan bedrijven met jouw eigen lichaam en leven...

Het is waar de wetenschap samenkomt met tantrische, taoïstische en ayurvedische beoefeningen. Om jou niet alleen heel veel theoretische kennis te geven maar de stof ook echt te kunnen belichamen in je dagelijkse leven.

Ik wil dit!

Anatomie

Leer alles over jouw geslachtsorgaan. We gaan alles behandelen wat ze vergeten zijn te vertellen tijdens de seksuele voorlichting op school. Alles wat nodig is om van jouw geslachtsorganen ook genotsorganen te maken. Van de anatomische orgastische plekken, squirten tot aan vagina-mythes.

Je gaat jouw genotsorganen op een hele andere manier leren kennen!

Psychologie

We duiken dieper in op de psychologie achter sensualiteit en seksualiteit. We leren alles over de psychologie achter opwinding, (zelf)liefde en je libido. Wat je in de weg kan zitten om echt 'aan' te gaan en vooral: wat je kan doen om de seksuele energie ook in jouw mind aan te wakkeren.

De ene na de andere eye-opener waardoor jij jezelf (en partners) beter leert begrijpen.

Orgastisch Leven

We duiken dieper in op orgasmes, maar niet alleen de hoogtepunten in de slaapkamer. Hoe kan je jouw hele leven orgastisch maken? Want seksuele energie gaat veel verder dan tijdens de seks. Seksuele energie is levensenergie. Het is de energie waaruit wij allemaal zijn ontstaan, maar het is ook de energie die jou vol zelfvertrouwen, zelfliefde en flirtende nieuwsgierigheid in het leven kan laten staan. Het is de energie die je jouw sensualiteit (weer) volledig laat omarmen.

Leer flirten met het leven en laat het leven je teasen.

Zelfontdekking

De cursus bevat een overvloed aan op de wetenschap gebaseerde, tantrische en taoïstische oefeningen. Samen maken we de vertaalslag van de theorie naar de praktijk. Je krijgt praktische handvaten en oefeningen aangereikt om de theorie toe te passen in jouw eigen leven en op jouw eigen lichaam. Van ochtendmeditaties om je seksuele energie aan te wakkeren tot de volledige basis om te leren werken met het taoïstische yoni ei (inclusief).

Inclusief Nefriet Jade Yoni Ei t.w.v. €60,-!

NIEUW
Nu met certificaat van deelname na afronding!

Wat zeggen anderen over emVROUWerment?

"Een plek waar je rustig jezelf kan leren kennen, vrouwen onder elkaar. Het is ontzettend fijn dat vrouw en alles wat daarbij komt kijken bespreekbaar wordt gemaakt! Ik leer elke dag nieuwe dingen over mezelf als vrouw, wat ik ontzettend kan waarderen."

"Leerzaam en inspirerend. Ik heb meer geleerd over de werking van mijn lichaam en meer te leren luisteren naar haar. De info wordt op een fijne manier gebracht."

"Heel leerzaam, emVROUWerment verteld dingen over mijn eigen lichaam, waardoor je beter in kan spelen op wat je lichaam nodig heeft! Het heeft mij geleerd naar mezelf en mijn lichaam te luisteren. Aan vriendinnen zou ik het als volgt beschrijven: ALLE info die je nodig hebt!"

Volledig vernieuwd!

 

De cursus Sensueel Genot is volledig vernieuwd! De cursus wordt nu gegeven op een online e-learning platform. Je kan inloggen via jouw laptop, smart-tv, tablet of telefoon via internet of door de app te downloaden. Na aanschaf krijg je een e-mail om jouw eigen account aan te maken.

Dé online cursus om jou weer in contact te brengen met jouw sensualiteit, lichaam en seksueel genot.

Schrijf mij in

De online cursus Sensueel Genot is voor jou, als je...

  • Opnieuw of een diepere connectie aan wilt gaan met jouw lichaam, sensualiteit en (seksueel) genot
  • Meer wilt leren over de anatomie en psychologie achter seksualiteit
  • Wilt leren werken met het yoni-eitje om jouw seksuele energie aan te wakkeren
  • Meer wilt leven vanuit een sensuele, verleidelijke en feminiene energie
  • Meer wilt leren over tantrische en taoïstische oefeningen gecombineerd met een wetenschappelijke basis
  • Je orgastische vermogen tot een nieuw level wilt tillen
  • Wilt leren werken met seksuele energie als levensenergie

En vooral wanneer je een orgastisch leven wilt leven vol GENOT

Ik ben hier klaar voor!

Van geen libido en zelfvertrouwen naar...

Jarenlang voelde ik mij alles behalve sexy, sensueel en vrouwelijk. Ik had meer haat dan liefde voor mijn lichaam. Had totaal geen connectie met mijn sensualiteit of seksualiteit. Mijn libido was ver te zoeken en ik had soms maandenlang geen seks of orgasmes. Ik voelde mij letterlijk uitgedoofd.

Maar dit betekende niet dat ik er niet naar verlangde...

Ik keek op tegen vrouwen die zichzelf vol sensualiteit droegen. Die leken te flirten met het hele leven. Die op elke leeftijd zo ontzettend jeugdig leken. Verliefd op haarzelf, haar leven en de wereld om haar heen. Waarbij haar jarenlange relaties nog steeds vol vuur leken te zitten. Je ziet ze niet vaak, maar als je ze ziet lijkt de hele ruimte gevuld te worden met hun energie terwijl ze bijna dansend voorbij lopen. Ik had een diep verlangen om ook zo in het leven te staan, maar had geen idee hoe.

In deze cursus deel ik alle kennis en oefeningen die mijn leven volledig hebben veranderd. Die er voor gezorgd hebben dat ik mij die vrouw voel vol sensualiteit, een diep zelfvertrouwen en seksuele energie. Die er voor gezorgd hebben dat ik stapelverliefd ben op mijzelf, mijn lichaam, mijn leven en mijn relaties. In de cursus Sensueel Genot combineer ik mijn academische, wetenschappelijke achtergrond als BSc toegepast psycholoog met mijn kennis als tantradocent om jou alle kennis en handvaten te geven die jij nodig hebt voor jouw sensuele verlangens.

Jouw verhaal of huidige situatie kan heel anders zijn, maar de magie van deze cursus is waardevol voor iedereen die een diepere connectie aan wilt gaan met haar lichaam, sensualiteit en seksualiteit. Ben jij er klaar voor?

 

Ik wil mij aanmelden

Inhoud van de cursus

Na aanschaf van de cursus krijg je toegang tot het e-learning platform van emVROUWerment. Hierop kan je jouw eigen account aanmaken en via laptop, telefoon, tablet en sommige smart-tv's inloggen. Binnenin jouw account vind je al jouw aangeschafte cursussen van emVROUWerment terug.

De cursus Sensueel Genot bestaat uit verschillende modules vol video's, audio's en e-books. Niet alleen zit de cursus bomvol informatie, je krijgt ook velen oefeningen aangereikt om de kennis eigen te maken.

Inleiding
Belangrijke informatie voordat we 'officieel' beginnen. Het is belangrijk om deze content eerst te kijken voordat je begint aan de modules, het bevat onder andere praktische informatie en handvaten om om te gaan met triggers (na bijvoorbeeld seksueel trauma). 

Module 1: Anatomie
Alles wat je had moeten leren tijdens seksuele voorlichting om van jouw geslachtsorganen ook genotsorganen te maken. Van clitoris 101, vagina-mythes, vaginale afscheiding tot aan het ontdekken van jouw unieke vulva. De basis om orgastisch te kunnen leven vol seksuele energie.

Module 2: Psychologie
Seksualiteit en sensualiteit is niet enkel lichamelijk. Om genot te kunnen ervaren, moet ook jouw psyche hiervoor open staan. We gaan dieper in op de psychologie achter genot, libido en jouw zelfbeeld. Voor velen een module vol eye-openers!

Module 3: Orgastisch Leven
Het hoogtepunt! Niet alleen gaan we dieper in op orgasmes tijdens de seks. Ook trekken we deze orgastische energie de slaapkamer uit en ons alledaagse leven in. Kan jij de liefde bedrijven met jouw alledaagse leven? Laat jouw sensualiteit en seksuele energie aanwakkeren.

Module 4: Zelf-ontdekking
Genot is vooral DOEN en VOELEN! Dus deze module is gevuld met oefeningen om jouw seksuele energie aan te wakkeren. Van ochtendmeditaties om jouw innerlijke verleidster aan te wakkeren, orgastische massages tot aan leren werken met het yoni-ei (inbegrepen bij deze cursus). Dit is waar de magie ontstaat als je de wetenschap samenbrengt met tantrische en taoïstische beoefeningen. 

BONUS: Masterclass squirten

BONUS: E-book Tantrische Seks

Dit alles voor €399,-
Inclusief een echt Nefriet Jade yoni eitje t.w.v. €60,- via Pleasure Siren

NIEUW: nu met certificaat van deelname na afronding!

Ik meld mij aan

Heb je een andere vraag, dan kan je altijd contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected] 

Meld mij aan voor Sensueel Genot