TANTRIC DATES

6 tantrische dates voor jou en je (gelegendheids)partner

Ontdek samen wat tantra voor jullie relatie kan betekenen via de 6 online video's waarin Stephan & Shayna jullie begeleiden door verschillende tantrische oefeningen. Om dichter in verbinding te komen met jezelf en elkaar. Om samen te lachen, te spelen, te ontdekken en innerlijke vuurtjes aan te wakkeren. 

direct toegang tot de dates

Samen ontdekken...

 

6 dates van elk circa 2 uur. Een moment voor jullie samen om in connectie te komen via verschillende tantrische oefeningen. In jullie eigen tijd en ruimte.

Je behoudt levenslang toegang tot de dates. Ook na het ontdekken van alle 6 de dates, kunnen jullie weer opnieuw beginnen of terug komen naar jullie favoriete dates.

Laagdrempelig en diepgaand. Je kan zo diep gaan als jullie zelf willen. Jullie kunnen zelf bepalen hoe luchtig, speels of misschien sensueel je het maakt. Niks is verplicht, behalve samen te ontdekken. Stephan & Shayna zullen je tijdens de dates begeleiden in het aanvoelen en aangeven van eigen verlangens, intenties en grenzen.

Elke date heeft haar eigen thema met andere oefeningen (zie hieronder), die elke keer eens stukje dieper in gaan op verschillende aspecten van tantra en de verbinding tussen jullie. 

Je leert verschillende tantrische, psychologische, communicatie en ademwerk technieken in de dates die je ook kan toepassen binnen jouw individuele zelfontwikkeling en handvaten geven in jullie relatie. 

Ik wil dit voor mijzelf en mijn relatie

Tantric Dates, wat krijg je allemaal?

 

 • Pre-date guide
 • E-book 'wat is tantra'
 • Date #1: Verlangen & Grenzen
 • Date #2: Geven & Ontvangen
 • Date #3: Samen Ademen
 • Date #4: Play-time
 • Date #5: Tantric Massage
 • Date #6: Body Worshipping

Levenslang toegang tot alle online date-video's, om keer op keer terug te komen bij jullie favoriete dates!

De online Tantric Dates zijn voor jullie, als je...

 • Opnieuw of voor het eerst een diepere connectie aan wilt gaan met jezelf en je partner
 • Meer wilt leren over de tantra en wat dit kan betekenen voor jullie relatie 
 • 6 heerlijke, speelse, inzichtgevende en soms juicy dates wil hebben met jouw partner
 • Toegang wilt krijgen tot het online platform, waarop je keer op keer terug kan komen voor de dates
 • Tantrische oefeningen en handvaten wilt leren, die je ook buiten de dates om kan gebruiken voor jezelf of jullie relatie

En vooral wanneer je een (voorzichtige) JA voelt om samen met je (gelegensheids)partner verder te ontdekken!

Ik wil dit!

Wie zijn Stephan & Shayna?

Wij zijn Stephan & Shayna, inmiddels 13 jaar samen waarvan 3 getrouwd. We werken zowel apart van elkaar als samen om vrouwen, mannen en gemengde groepen te helpen in de relatie met zichzelf, elkaar en het leven.

Stephan is gecertificeerd breathwork facilitator & lichaamsgericht psychotherapeut i.o. Hij werkt met gemengde groepen en koppels (vaak samen met Shayna). In zijn werk maakt hij gebruik van de adem, lichaamsgerichte en tantrische oefeningen om deelnemers dichter tot zichzelf en elkaar te brengen. Hiermee reikt hij handvaten aan om door blokkades en aangeleerde patronen heen te breken. Deelnemers kunnen hierdoor meer uit hun hoofd komen, meer in hun lijf & op een dieper niveau dit leven ervaren. 

Shayna is eigenaar van emVROUWerment, toegepast pscyholoog BSc & tantra teacher. In haar werk binnen emVROUWerment specialiseert zij zich in vrouwen(wel)zijn, de menstruatiecyclus & seksueel genot. Ze biedt verschillende offline en online programma's aan voor vrouwen & word regelmatig ingehuurd om te spreken over deze onderwerpen (door o.a. Hanzehogeschool Groningen, Hart van Nederland, SWEI University Groningen). Daarnaast helpt zij koppels en gemengde groepen (vaak samen met Stephan) vanuit een tantrisch, polariteit (feminiene en masculiene energie) & soms seksueel/kink perspectief stappen te zetten in hun (zelf)relatie. 

 

Meer info (prijs)...

Heb je een andere vraag, dan kan je altijd contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected] 

Tantric Dates aanschaffen